Suppen

Suppen

Je hebt er vast wel eens van gehoord! Stand up Paddelboarding (oftewel SUP)?

Suppen wordt steeds populairder en veel mensen genieten van deze activiteit. Het is een leuke en ontspannende manier om het water te verkennen, en het biedt gelijk een goede work-out voor je hele lichaam!

Bij Cadzandsports kun je terecht om een sup te huren of om mee te gaan op één van de tochten. Zij nemen je mee naar plekken waar je anders nooit zou komen! Je supt onder andere op het kanaal naast de Strandcamping. Een sportieve en unieke ervaring! 

Suppen bij Cadzandsports 

Watersport in Zeeuws Vlaanderen

Kitesurfen

Altijd al eens willen kitesurfen? Laat je meevoeren door de wind en ervaar de vrijheid die deze watersport met zich meebrengt. De goede wind en golfomstandigheden in Zeeland maken dat dit een fantastische plek is om kitesurfen eens te proberen! Naast suppen kun je bij Cadzandsports ook terecht voor kitesurflessen of verhuur van de materialen. Laat de adrenaline maar door je lijf gieren!

Alles over kitesurfen

Golfsurfen

Golfsurfen

Wordt de koning van de Zeeuwse golven en beweeg mee op het ritme van de zee. Golfsurfen in Zeeland is een avontuur! Bij Cadzandsport leren de enthousiaste docenten je alle kneepjes van het vak waardoor jij binnen no time op je board kan blijven staan. Maak van jouw vakantie op de Zwinhoeve een écht surf avontuur. Voor de ervaren surfers is er de mogelijkheid om een gehele surf uitrusting te huren zodat je lekker zelf het water in kan. Eenmaal op het board wil je niets anders meer! 

www.cazandsports.nl

Surfen bij Zwinsport

Catamaranzeilen

Catamaran zeilen

Een catamaran is een zeilboot met twee drijvers die parallel aan elkaar zijn bevestigd. Het biedt veel stabiliteit en snelheid en is daarom een ​​ideale boot voor het zeilen op open water. De instructeurs van Zwinsport passen de lessen aan op het niveau van de cursist. Of je nu beginner of een ervaren zeiler bent: varen op een catamaran is altijd een goed idee!  Dit is een geweldige manier om te genieten van de zee en de wind, en om te leren navigeren op het water. Veel ervaring met catamaran zeilen? Dan heeft Zwinsport ook de mogelijkheid om een catamaran te huren.

Catamaran zeilen

Camperplaats Strandcamping de Zwinhoeve

Boek jouw (sportieve) vakantie naar Zeeland

Combineer jouw watersportavontuur met een verblijf op onze strandcamping! Bekijk de beschikbaarheid en geniet samen van een vakantie in Zeeland. 

Ik wil huren  Ik wil kamperen