Zwinlodge - 6 personen Zwinhoeve Zeeland

Kitesurf vakantie; avontuurlijk genieten van je vrije tijd

Ga voor een heuse kitesurfvakantie bij Camping de Zwinhoeve. Start je dag met een stevig ontbijt, pak je spullen en loop over de (verharde) duinovergang waar je wordt verwelkomd door de golven. Tussen je kitesurf sessies door laad je op in een van de strandtenten of bij Brasserie de Zwinhoeve om vervolgens weer de wilde golven te trotseren. In de avond kom je heerlijk tot rust op de sfeervolle camping om de dag erna weer fris je board om te knopen of om een andere watersport activiteit te doen.

Hoe kom je tot rust na een actieve dag op het water? Kies voor een verblijf die bij jouw past! Er is een ruim aanbod aan verblijfsmogelijkheden bij Camping de Zwinhoeve. Van tentplaatsen tot (deels) verharde camperplaatsen tot luxe plaatsen met privé sanitair. Liever een accommodatie huren? Kijk dan eens bij de comfortabele lodges of chalets.

Kamperen Huren

Watersport in Zeeuws Vlaanderen

Dé kitespot in Zeeland

Het brede Noordzeestrand is een van de mooiste kitespots in Zeeland. Nog niet zoveel ervaring? Dan kun je terecht bij dé Kitesurfschool van Zeeland: Cadzand Sports. De enthousiaste docenten helpen je stapje voor stapje verder. Voordat je het weet vlieg je door de lucht langs de Zeeuwse kust. Ook voor ervaren kiters bieden ze lessen aan om nog net een beetje beter te worden. Dompel jezelf onder in de kiter lifestyle tijdens een cursus kitesurfen in Zeeland.

Kitesurfen in Nederland - Zwinhoeve

Wanneer Kitesurfen?

Kitesurfen in Zeeland kan bijna het gehele jaar door. Het seizoen start in april en eindigt in november. Laat je aankomende zomer meevoeren door de wind op een van de tofste kitesurf spots van Nederland. Je kunt jouw kitesurf vakantie op camping de Zwinhoeve boeken tot en met oktober.

Beschikbaarheid kampeerplaatsen

Beschikbaarheid accommodaties