Fietsen op het duinpad

Fietsverhuur Zeeland

Voor fietsverhuur ga je het best naar Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad.

Zij hebben een ruim assortiment aan fietsen voor jong en oud. Van stadsfietsen tot kinderfietsen en van tandems tot bakfietsen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor het huren van een kinderaanhanger. Zo neem je gemakkelijk de allerkleinste mee die nog niet zelf kunnen fietsen.

Mountainbiken in Zeeland? Ook dan kan je terecht bij Neptunus.

Verblijf je op onze Strandcamping? Dan zijn de reserveringskosten*, bij een online reservering GRATIS! Je ontvangt in de welkomstmail (één week voor aankomst) de kortingscode welke je tijdens het boeken in moet geven. Bel naar 0117-392220 of reserveer via de website

* Reserveringskosten zijn niet achteraf terug te vragen. 

Fietsen door Zeeland

Fietsroutes Zeeland

Wat voor type fietser ben jij? Krijg jij nooit genoeg van historische steden, wil jij constant de golven van de zee als achtergrond of cross jij met je mountainbike door de duinen? Wat voor type je ook bent, in Zeeland vind je door het afwisselende landschap altijd een mooie route! 

Fietsknooppunt 32 op het duin 2021

Fietsroutes Zeeland

De Verdronken Zwarte Polder Route (30 km)
Éen van de mooiste fietsroutes in Zeeland! Deze route neemt je mee door het natuurgebied de Verdronken Zwarte Polder in Nieuwvliet-Bad. De tocht start bij het bezoekerscentrum van het natuurgebied en voert je langs de kust, door de duinen en door het poldergebied. Onderweg geniet je van prachtige uitzichten en het unieke landschap van Zeeland.

MTB Grensstreek (35km)
Tijdens deze route kom je langs Cadzand, Retranchement en deels door onder zuiderburen: België.  De route is makkelijk te herkennen aan de pijlen onderweg. Meer dan 50% van deze MTB-route gaat over onverharde paden. Een uitdagend stukje mountainbiken in Zeeland!

Rondje Retranchement (25 km)
De fietsroute voert je langs de kustlijn, door de duinen en door het polderlandschap van Zeeuws-Vlaanderen. Je fietst door kleine dorpjes en langs historische gebouwen, waaronder de oude vestingwerken van Retranchement en het historische dorpje Cadzand.