Funparc toversluis

Toversluis Family Fun Parc

Toversluis is een family funpark in Sluis. Je kunt hier bowlen, borrelen, dineren, laser gamen en er zijn binnen en buiten veel speelmogelijkheden voor de kids.

Toversluis

Speel - en Bunkerpark Groede Podium

Groede podium Speel- en Bunkerpark

Kinderen kunnen hier urenlang spelen!

Beklim de klimtoren, balanceer op de hangbrug en speel met water in de waterspeeltuin.

Het park in Groede is óók informatief: Groede Podium maakte in de tweede wereldoorlog deel uit van Atlanticwal. De vele bunkers op het park doen daar aan herinneren. Bij enkele kun je een stukje naar binnen. 

Groede podium

Struisvogelboererij Monnikenwerve

Struisvogelboerderij

Een uniek dagje uit! Hier in Monnikenwerve vind je struisvogels in allerlei soorten en maten. Volg een rondleiding en leer meer over deze bijzondere dieren. 

Monnikenwerve

Pierewiet

Speelboerderij Pierewiet

Het hele gezin kan zich hier goed vermaken. Je kunt hier knutselen op de techniekzolder, dieren bezoeken bij de kinderboerderij, ravotten in de grote buitenspeeltuin en gezellig minigolven.

Speelboerderij Pierewiet 

Kusttram

Kusttram

Ga op avontuur en ontdek de Belgische kust per kusttram. Deze stopt op 70 haltes aan de kust. Op deze manier is er altijd een halte in de buurt van de plek die je graag zou willen bezoeken. De tram loopt van Knokke-Heist naar De Panne bij de Franse grens.

Foto: Westtoer

Kusttram

Gasterij de Drie Koningen

Brouwerslokaal

Tussen de brouwketels geniet je van hun eigen gebrouwde bieren of een ander lekker drankje en met het doel om zelfvoorzienend te worden gebruiken ze hun eigen gewassen om je de lekkerste gerechtjes voor te schotelen. Je bent altijd welkom een kijkje te komen nemen en het brouwproces van dichtbij mee te maken.

Gasterij de Drie Koningen

Sportoase Knokke Heist

Zwembad Sportoase

Een spectaculair binnenzwembad met glijbanen, water-versnellingen en fonteinen. Sportoase in Knokke Heist is méér dan alleen een zwembad. Je kunt hier ontspannen in één van de sauna’s of bubbelbaden.

Zwembad Sportoase

Boudewijn Seapark Brugge

Boudewijn Seapark

Zin in een dolfijne dag? Kom dan naar Boudewijn Seapark in Brugge! Geniet van de verschillende shows en ontdek alle attracties, zowel indoor als outdoor. 

Boudewijn Seapark