Ooievaarsnest

3x wandelroutes is Retranchement en omgeving

Wallenroute Retranchement

De wallenroute in Retranchement is een veelzijdige wandeling van ongeveer 5km. Deze stadswallen omringen het vestingdorpje Retranchement. Ze vormen een verdedigingswerk uit de Tachtigjarige Oorlog. Dit zie je terug aan de kanonnen en de restanten van de forten "Oranje" en "Nassau". Je loopt tussen meidoornhagen, poelen, grasland en he!? Wat hoor ik daar? Langs de kant zit een felgroene boomkikker vrolijk te kwaken. Ontdek deze gevarieerde wandelroute in Zeeland vol verrassingen zelf!

Molen Retranchement 2.jpg

Bunkerroute Zeeland

De bunkerroute Zeeland brengt je langs een linie van jawel: bunkers! Daarnaast zijn er tal van tankgrachten te vinden. Je zal vol verbazing staan door deze restanten van de Tweede Wereldoorlog op Walcheren. Het is een flinke wandeling dus de hele route is voor de fanatiekelingen onder ons, maar zeker de moeite waard. De receptiemedewerkers van Strandcamping de Zwinhoeve vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Familie Ooievaar - Zwin

Natuurgebied ’t Zwin

Natuurgebied ‘t Zwin in Knokke is een must-go voor natuur en wandel liefhebbers. Dit unieke natuurgebied is een echte aanrader! Ga zelf op ontdekkingstocht door het park of kies voor een uitgestippelde route. Of je nou even een frisse neus wilt halen of juist een flinke route wilt lopen: je kijkt gegarandeerd je ogen uit!

Alles over ’t Zwin 

Luxe kampeerplaats XL prive sanitair Zeeuws Vlaanderen Zwinhoeve

Beleef een avontuurlijke wandelvakantie

De bovenstaande wandelroutes in zeeland allemaal lopen? Maak er een wandelvakantie van! Strandcamping de Zwinhoeve is de perfecte uitvalbasis voor een wandelvakantie in Nederland. Bij de receptie zijn verschillende gratis wandelkaarten te vinden waaronder een wandelknooppunten kaart. Of je nou voor de kortere of de lange wandelroute kiest, met een overnachting erbij wordt het een écht avontuur.

Kampeerplaatsen  Accommodaties

Ik wil op (wandel) vakantie in Zeeland! 

Kamperen Huren