Fietsen langs het Zwin

3x Waarom voorzomeren in Zeeuws-Vlaanderen?

De drukte voor zijn

In de juni maand kamperen (en vaak de eerste paar weken van juli) heeft zo zijn voordelen: de Nederlandse schoolvakanties zijn nog niet begonnen wat betekent dat het een stuk rustiger aanvoelt op de camping. Maar uiteraard is er wel gezellige sfeer op de camping! En de zomervakantie files… die sla je ook lekker over! Kortom; het is dé ideale periode voor gezelschappen die niet gebonden zijn aan schoolvakanties.

Het Zwin

Natuur

Wauw! Zeeland heeft zoveel te bieden, van dichte groene bossen tot uitgestrekte stranden. Natuurgebied ‘t Zwin ligt op steenworp afstand van de camping en is absoluut een bezoekje waard. Op het Noordzeestrand heb je de echte Zeeland experience: voetjes in het zand, de zilte lucht op je huid en een goede pan mosselen.

Citytrip Brugge

Dicht bij Brugge, Knokke en Gent

Ga de grens over en breng een bezoekje aan onze zuiderburen. In deze levendige steden is altijd wat te doen. Struin door de winkelstraatjes, verbaas je over de historische panden of bezoek een van de vele musea. Sluit de dag af met een Belgisch biertje en/of Belgische wafel en je stedentrip is compleet!

Kamperen

Kom kamperen in juni op Strandcamping de Zwinhoeve. Kies uit het ruime aanbod jouw favoriete plaats. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen privé sanitair? Kies de plek uit die bij jou past voor een onvergetelijke voorzomer.

Kamperen

Huren

Wel het campinggevoel maar, dan met de luxe van thuis? Kies dan een van de huuraccommodaties. Geniet van de zon op je eigen veranda en geniet van de luxe.

Huren


Laat jij de zomer al beginnen?

Kamperen Huren