Knokke strand

3x Nazomeren in Zeeland

1. Heerlijk weer

Good bye hitte en hello bescheiden ochtendzonnetje! De nazomer in Nederland is heerlijk buiten maar, niet meer zo heet als in de zomer en zeg nou zelf: dat is best wel heel lekker toch?

2. Rust

Zeeland in september-oktober: het hoogseizoen zit erop wat betekent dat je niet meer in de rij hoeft te staan voor een ijsje en van alle ruimte op strand kunt genieten. Hét geschikte moment om de Vlaamse steden Brugge of Damme te ontdekken.

3. Ontspannen de omgeving verkennen

In de huidige tempraturen is het veel lekkerder om een wandel of fietstocht te maken dan tijdens de hete zomerdagen. Bij de receptie liggen folders en kortingscodes van fietsverhuur Neptunes in Cadzand. Reserveer hier jouw fiets zonder reserveringskosten. 

Verblijf in Zeeland in de nazomer

Zorg ervoor dat je op jouw favoriete plek komt te staan en geniet van Zeeland in de nazomer. Ga voor dat éne plekje nabij het strand of juist lekker centraal op de camping, op Strandcamping de Zwinhoeve kies je zelf! In een lodge/chalet ervaar je het campinggevoel met de luxe van thuis. Geniet van de laatste zonnestralen op je eigen veranda.

Kies je kampeerplek  Kies je huuraccommodatie

Verleng jouw zomer 

Kamperen  Huren