Vriendjes op de camping

Kindercamping Zeeland

Op deze gezellige familiecamping in Zeeland staat je een warm welkom te wachten. De kids zullen zich al snel thuis voelen en vriendjes voor het leven maken. Waar er allemaal gespeeld kan worden:    

  • Speelweide
  • Avonturen met Zwinnie & Zwen in de Zwinzaal
  • Verschillende speeltuinen
  • Op allerlei plekken op camping met het animatieteam

Alle faciliteiten

Kampeer comfortplaats Zwinhoeve Zeeuws Vlaanderen

Jouw eigen (kindvriendelijke) plek

Op zoek naar de perfecte kampeerplek of huuraccommodatie? Bij Strandcamping de Zwinhoeve kies je, jouw eigen (kindvriendelijke) plek uit! In de Zwinchalets is standaard een kinderstoel aanwezig en een kinderbedje kan je lenen bij de receptie. Bij de receptie kan je ook gratis bolderkarren huren!  Reserveer hier jouw favoriete spot en wees er zeker van dat je dichtbij de speeltuin of strand zit. Zo blijven de kinderen lekker dichtbij en hoef je niet ver te lopen!

 

Kamperen  Huren

Fietsen langs het Zwin

4x uit met de kinderen in Zeeland

1. Zeeland per fiets

De omgeving van de familie camping in zeeland nodigt absoluut uit voor een verfrissende fietstocht. Vanaf de duinen heb je een prachtig uitzicht over het uitgestrekte strand en onderweg kom je langs vele strandtenten om even een stop te houden. Bij Neptunus Tweewielers is er een breed scala aan kinderfietsen, trapkarren of fietsaanhangers te huur. Een actief uitje dat zeker niet mag ontbreken tijdens je vakantie in Zeeland.

Plopsaaqua de Panne.jpg

2. Plopsaaqua de Panne & Plopsaland 

Plonsen, duiken en glijden staan centraal bij Plopsaaqua de Panne. Zowel jonge als de oudere kinderen beleven hier een spetterende dag! 

  • Banden glijbaan
  • Disco bad
  • Speeldorp
  • Peuterbad 

Houd jij het liever droog? Breng dan een bezoek aan Plopsaland en maak kennis met Piet Piraat en Kabouter Plop! 

Toversluis Zeeland

3. Toversluis - Sluis

Een grote speelweide, luchtkussens, klimrekken, skelterbanen, peuterbaden en… nog veer meer speelplezier!: Toversluis is het perfecte kidsproof uitje in Zeeland. Alles is overdekt dus ook bij slecht weer beleef je hier een onvergetelijke middag. Blijf vooral eten want ook dit wordt bij Toversluis een avontuur van je eigen mini pizza maken tot een live cooking.

Sealife Blankenberge

4. Sealife - Blankenberge 

Ontdek een geweldige onderwaterwereld. Zie hoe zeeluwen, otter of pinguïns worden gevoerd en maak kennis met de schildpadden. Voel je voor even een echte onderwaterduiker in de ''ocean tunnel'', pas op dat de haai je niet bijt!

Ik wil met de kids naar Zeeland! 

Kamperen Huren