Glijbaan speeltoestel Zwinhoeve

Faciliteiten

Op onze kindercamping in Zeeland is altijd iets te beleven! Enkele van de faciliteiten die we bieden zijn:

  • Speeltuinen: we hebben meerdere speeltuinen op de camping, waar kinderen veilig kunnen klimmen, glijden en plezier kunnen maken.

  • Animatieprogramma: ons animatieteam organiseert (in de drukke periodes) diverse activiteiten en entertainment voor kinderen van alle leeftijden. De animatie vind plaats in de gezellige Zwinzaal. Bekijk hier het actuele programma. 

  • Sportveld en speelweide: voor actieve kinderen hebben we een sportveld waar ze o.a. kunnen voetballen en volleyballen. In de Speelweide kunnen kinderen springen op de enorme airtrampoline. 

  • Restaurant en snackbar: onze eetgelegenheden bieden kindvriendelijke menu's en gerechten, zodat je samen met het gezin kan genieten van lekker eten. 


Alle faciliteiten

Comfortplaats Strandcamping de Zwinhoeve

Jouw eigen (kindvriendelijke) plek

Op zoek naar de perfecte kampeerplek of huuraccommodatie? Bij Strandcamping de Zwinhoeve kies je jouw eigen (kindvriendelijke) plek uit! In de Zwinchalets is standaard een kinderstoel aanwezig en een kinderbedje kan je lenen bij de receptie, hier kan je ook gratis een bolderkar lenen. Reserveer hier jouw favoriete plek en wees er zeker van dat je in de buurt van de speeltuin of het strand zit. Zo blijven de kinderen lekker dichtbij en hoef je niet ver te lopen. 

 

Kamperen  Huren

Suppen

3x uitjes met de kinderen in Zeeland

1. Waterpret 

In de omgeving van ’t Zwin beleef je volop waterpret. Neem een verfrissende duik tussen de golven van de zee of ga voor een sportieve uitdaging. In Cadzand-bad zijn er verschillende scholen waar kinderen terecht kunnen voor een surfles of een sup kunnen huren. Liever overdekt zwemmen? Dan zit je goed bij sportoase Duinenwater. Hier leven de kinderen zich uit in het glijbanencomplex en is er voor de kleintjes een peuter- en kleurzone.

Speel- en Bunkerpark Groede Podium

2. Buiten avonturen 

In het Speel- en Bunkerpark Groede Podium kunnen kinderen zich uitleven op de diverse speeltoestellen zoals glijbanen, klimrekken en schommels. Er is ook een avontuurlijk hindernisparcours waar ze kunnen ravotten. Wat dit park uniek maakt, is de combinatie met bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.

Bezoekerscentrum ’t Zwin is ook een bezoek waard. Bij de incheckbalie krijg je (op basis van je leeftijd) te zien welke vogel je bent tijdens je bezoek. Van daaruit transformeert je bezoek zich in een boeiende speurtocht door 't Zwin. Je kruipt in de huid van jouw gevleugelde vriend door middel van interactieve spellen. Leer vliegen, probeer de juiste eieren te raden en ontdek de geheimen van het luchtruim.

Toversluis Zeeland

3. Binnen spelen bij Toversluis - Sluis (9km)

Een grote speelweide, luchtkussens, klimrekken een peuterbad en nog veel meer speelplezier: Toversluis is het perfecte kidsproof uitje in Zeeland.  Alles is overdekt, dus ook bij slecht weer beleef je hier een onvergetelijke middag. Daarnaast kan je hier ook lasergamen en bowlen. Blijf vooral eten want ook dat is een feestje bij Toversluis. Maak je eigen minipizza of schuif aan bij de live-cooking. 

Ik wil met de kinderen naar Zeeland! 

Kamperen Huren