Luxe kampeerplaats prive sanitair Zeeuws Vlaanderen Zwinhoeve

Paasweekend weg naar Strandcamping de Zwinhoeve

Beleef samen met het gezin het perfecte weekendje weg met Pasen in Zeeland. De kids zijn vrij van school, de dagen worden langer en de zon komt weer tevoorschijn: alle redenen om naar de camping te gaan!

Trap het kampeerseizoen af in je camper, caravan of tent en geniet van het Zeeuwse buitenleven. Liever een huuraccommodatie? Bekijk dan de lodges & chalets. Op het park vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, speelweide of Zwinzaal. Tijdens het paasweekend is er ook animatie voor de kinderen. Bij Brasserie de Zwinhoeve geniet je op z’n Zeeuws met heerlijke gerechten voor iedereen. De hond mag ook gezellig mee! Bekijk hier alle faciliteiten.

Kamperen  Huren 

Homepage-Zwinhoeve.png

Wat te doen met het paasweekend?

Tijdens jullie paasweekend weg is er genoeg te doen! Verken het veelzijdige Natuurgebied ‘t Zwin of maak fietstocht langs de kust naar Breskens. Zin in een stedentripje? Gent en Brugge liggen om de hoek. Wist je dat je binnen 1 uur rijden vanaf de strandcamping al in Frankrijk zit?!
Een uitje met de kinderen? Ontdek dan Plopsaland en laat de kids kennis maken met al hun studio 100 vrienden! Met het strand als achtertuin mag een strandwandeling absoluut niet ontbreken. In Zeeuws-Vlaanderen is er voor iedereen wat te beleven:

Geniet samen van een paasweekend weg 

Kamperen  Huren