Camperplaats Strandcamping de Zwinhoeve

Ruime kampeerplaatsen

Naar de camping in de herfstvakantie! Het is nog lang geen tijd om jouw kampeermiddel op te bergen. Kamperen in de herfstvakantie is namelijk heerlijk! Kruip in je dikke slaapzak en geniet van dit prachtige seizoen in de buitenlucht. Kies een van de ruime kampeerplekken en maak het zo luxe als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen privé sanitair?

Kies jouw kampeerplek

Zwinchalet - 6 personen zeeland Zwinhoeve

Huur een accommodatie

Kamperen in de herfstvakantie met een écht dak boven je hoofd? Dan zit je goed in een van onze verhuuraccommodaties. Hier kruip je met een goed boek onder je dekentje op de bank en staat de warme chocomel op het fornuis te pruttelen.

Bekijk de verhuuraccommodatie

Bizarium museum

3x Uitjes in de herfstvakantie

1. Museum Bizarium (Sluis) 

Bizarium is een museum vol bizarre uitvindingen. Het is ontzettend inspirerend, verrassend en hilarisch. Wat dacht je van een vliegfiets of een wandelende duikboot? Laat je verbeelding de vrije loop en ga op ontdekkingstocht. 

Sportoase Knokke Heist

2. Sportoase Duinenwater

Tijd om op te warmen. Dit kan nergens beter dan in de Sportoase Duinenwater. Hier giert de adrenaline door je lijf op een van de vele glijbanen, ontspan je volledig in de wellness en spetteren de kleintjes er op los in het peuterbad.

Het Zwin

3. Duik de natuur in

De beste manier om het herfstseizoen mee te maken is via een mooie wandeling of fietstocht. Ontdek het nabijgelegen natuurgebied ’t Zwin. Hier kijk je gegarandeerd jouw ogen uit. Een verfrissende strandwandeling mag uiteraard ook niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Voel de zilte wind door jouw haren en strijk neer in een van de vele strandtenten. 

Boek jouw herfstvakantie