Camperplaats Strandcamping de Zwinhoeve

Ruime kampeerplaatsen

Naar de camping in de herfstvakantie! Het is nog lang geen tijd om jouw kampeermiddel op te bergen. Kamperen in de herfstvakantie is namelijk heerlijk! Kruip in je dikke slaapzak en geniet van dit prachtige seizoen in de buitenlucht. Kies een van de ruime kampeerplekken en maak het zo luxe als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen privé sanitair?

Kies jouw kampeerplek

Zwinchalet - 6 personen zeeland Zwinhoeve

Huur een accommodatie

Kamperen in de herfstvakantie met een écht dak boven je hoofd? Dan zit je goed in een van onze verhuuraccommodaties. Hier kruip je met een goed boek onder je dekentje op de bank en staat de warme chocomel op het fornuis te pruttelen.

Bekijk de verhuuraccommodatie

Sportoase Knokke Heist

Activiteiten met de kids

  • Van 30 september tot 20 oktober 2023 is er een gaaf animatieprogramma, met Halloween 4 Kids bij Charlotte's pompoenen.
  • Kinderen genieten van een heerlijk kindermenu bij de Brasserie de Zwinhoeve.
  • Waai met het hele gezin uit op het strand, en zoek naar spectaculaire haaientanden.
  • Tijd om op te warmen. Dit kan nergens beter dan in de Sportoase Duinenwater. Hier giert de adrenaline door je lijf op een van de vele glijbanen, ontspan je volledig in de wellness en spetteren de kleintjes er op los in het peuterbad.
  • Duik in de wereld van de fascinerende onderwaterwereld bij Sealife Blankenberge.
  • Spring rond bij Jump XL in Brugge.

Het Zwin

Ontdek de Zwinstreek in de herfst

In de herfstvakantie heb je alle rust en ruimte om op te laden. Ontdek de charmante steden in de omgeving zoals Brugge en Sluis en verken de prachtige natuur en de Waterdunen op de fiets of tijdens een wandeling. De Zwinstreek is een unieke regio aan zee op de grens van Vlaanderen en Nederland. Van 1 oktober tot 5 november 2023 wordt 'Uit in de Zwinstreek' georganiseerd en geniet je van prachtige fietstochten en georganiseerde wandelingen. Trek erop uit en ontdek de prachtige natuur en rijke historie van Knokke-Heist, Sluis, Damme, Sint-Laureins en Maldegem.

Boek jouw herfstvakantie