Pad door de duinen

3x Fietsroutes Zeeuws-Vlaanderen

1. Kustroute naar Breskens (17 km)

Vanaf Strandcamping de Zwinhoeve heb je een prachtige kustroute naar Breskens. Vanaf de duinen heb je een waanzinnig uitzicht over de Westerschelde. Maak onderweg een stop bij een van de vele strandtentjes voor een echte Zeeuwse bolus met een kop koffie.

Fietsen op het duinpad

2. Zwinroute (31 km)

Deze route leid je door het unieke natuurgebied het Zwin. Je fietst hier langs duinen, schorren en twee kleine polders. Je zult je verbazen over de veelzijdigheid van dit gebied met al haar verschillende dieren en planten. Vanaf het uitkijkpunt kun je je eindeloos vergapen aan al het moois dat er te zien is.

Cover Zwinhoeve.jpg

3. Panoramaroute (39km)

Fietsen door Retranchement langs de West-Zeeuws-Vlaamse kust is prachtig! Deze route bied je een constant uitzicht op de Westerschelde en de Noordzee. Een echte múst dus als je op de fiets Zeeland gaat verkennen!

Grenspaal liggend 2021

Waar fietsen huren?

Bij Neptunus Tweewielers kan je terecht voor verschillende soorten fietsverhuur. Zij helpen jou hier graag met het vinden van de juiste fiets. Als je een reservering hebt bij ons krijg je in de aankomstmail een code zodat je geen reserveringskosten hoeft te betalen!

  • E-bikes
  • Stadsfietsen
  • Kinderfietsen
  • Mountainbikes

Je kan de fietsen huren via de telefoon of breng een bezoekje aan de website.
Boulevard de Wielingen 44 in Cadzand-Bad, tel: 0117-392220 of op: www.neptunustweewielers.nl.

 

Luxe kampeerplaats XL prive sanitair Zeeuws Vlaanderen Zwinhoeve

Fietsvakantie Zeeland

Altijd al een fietsvakantie in Nederland willen maken? Kies dan voor het echte avontuur en overnacht na een dag vol avonturen op Strandcamping de Zwinhoeve. De camping is de perfecte uitvalsbasis voor de meest prachtige fietsroutes door Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Hier kan je heerlijk uitrusten van alle tochten en wordt je weer fris en fruitig wakker voor de volgende dag! Kies je eigen kampeerplek of huuraccommodatie die bij jou past. Zo beleef je pas echt het Zeeuwse buitenleven!

‘’Fietsen door de zilte Zeeuwse buitenlucht’’

 

Boek jouw fietsvakantie naar Zeeland 

Kamperen  Huren