Vermaak op het strand

Ga voor een ontspannen vakantie in Zeeland aan zee

Zon, zee en strand. Dat klinkt als muziek in de oren voor strandvakantieliefhebbers. In het pittoreske plaatje Retranchement kan je hiervan genieten. Hier ligt Strandcamping de Zwinhoeve. Op deze gezellige familiecamping aan het strand ontbreekt je niets! De knusse sfeer en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt en volop geniet van een heerlijk verblijf met de luxe van thuis.

Strand het zwin

Leuke weetjes over de camping:

  • De duinovergang is verhard en loopt door tot op het strand. Zo is het ook toegankelijk voor kinderwagens of bolderkarren.
  • In Brasserie de Zwinhoeve (met terras!) kun je heerlijk bourgondisch genieten na een actieve dag op het strand.
  • Trouwe viervoeters zijn van harte welkom op de camping, dus vier gezellig vakantie aan zee met de hond!
  • Kinderen zijn naast het strand maar al te graag te vinden in de Zwinzaal, Speelweide of speeltuinen (samen met het animatieteam).
  • Er komen geregeld prachtige (ooienvaar) vogels een bezoekje brengen op de camping. Deze komen vanuit het natuurgebied ‘’Het Zwin’’ wat direct naast de camping ligt.
  • Je kan in slechts 2 kilometer over het strand naar de badplaats Cadzand-Bad wandelen.

Luxe kampeerplaats XL prive sanitair Zeeuws Vlaanderen Zwinhoeve

Ontdek de fijnste kampeerplaatsen op de camping in Zeeland aan zee

Op de camping in Zeeland aan zee een kampeerplaats bemachtigen? Dat kan nogal een uitdaging zijn. Gelukkig bij Strandcamping de Zwinhoeve niet. Hier vind je plaatsen voor de tent, caravan, vouwwagen of camper! Met luxe voorzieningen, zodat jij je tijdens je vakantie nergens zorgen over hoeft te maken. Zo heb je altijd water, 10 ampère stroom, digitale tv-aansluiting en wifi op je plaats. Maar er zijn ook plaatsen met een privé sanitair of plaatsen voor de camper met een verharde ondergrond. Ontdek snel wat jouw ideale kampeerplaats is en geniet van een ontspannen vakantie op een camping in Zeeland aan zee!

Kampeerplaatsen

Zwinlodge - 6 personen Zwinhoeve Zeeland

Huisje huren aan zee in Zeeland

Een huisje huren aan zee is de manier om onbezorgd van een heerlijke vakantie te genieten. Vakantiehuisjes aan zee zijn geschikt voor gezelschappen zoals gezinnen of families. Samen kan je even optimaal genieten. Maar ook liefhebbers van natuur of watersport kiezen vaak voor een huisje aan het strand.

Bij Strandcamping de Zwinhoeve kun je eenvoudig een huisje aan zee boeken. Je hebt de keuze uit 3 verschillende soorten verblijven. Hier kom je na een dagje strand bij, nadat je het zand van je af hebt gespoeld in de douche, op de veranda met tuinmeubilair. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken die je vandaag de dag mag verwachten. Leuk weetje; in de meeste types zijn huisdieren toegestaan. Lees in welke huisjes aan een hond is toegestaan en boek je plekje met voorkeur.

Vakantieverblijven