Luxe comfortplaats met prive sanitair zeeland

Kamperen met privé sanitair

Kies voor een kampeerplaats met eigen sanitair en geniet van het gemak en de privacy die het biedt. Op deze ruime kampeerplaatsen heb je een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Zo hoef je tijdens je vakantie geen gebruik te maken van de gedeelde voorzieningen. Ideaal voor gezinnen met kinderen, zodat je op elk gewenst moment van de dag het comfort en de privacy ervaart van je eigen badkamer. De voordelen van een camping met eigen sanitair? Geen wachtrijen, geen gesjouw met toilettassen en nooit meer op zoek naar vergeten handdoeken. Wij bieden niet alleen kampeerplaatsen met privé sanitair, maar ook camperplaatsen. Kamperen met privé sanitair wordt zo een luxe en ontspannen ervaring!

Luxe kampeerplaats met privé sanitair

Luxe camperplaats met privé sanitair

Speeltuin Zwinhoeve

Faciliteiten

Bij Strandcamping de Zwinhoeve staan we garant voor een comfortabel en plezierig verblijf, met diverse faciliteiten voor het hele gezin:

  • Animatie (in drukke periodes)
  • Brasserie de Zwinhoeve
  • Snackbar
  • Speelweide


Bekijk alle faciliteiten

Vliegeren strand (1).jpg

Ontdek de omgeving

Naast de vele faciliteiten op de camping, biedt de omgeving van de Zwinhoeve ook tal van mogelijkheden. Op het strand nabij de camping is het heerlijk vertoeven. Je maakt hier prachtige wandelingen, geniet van de zon en de kinderen kunnen hier eindeloos spelen.

Als je met de kinderen wilt zwemmen raden wij je aan om naar Strandpaviljoen de Zeemeeuw te gaan. Hier zijn tijdens de vakantieperiodes een reddingsbrigade en de EHBO- post aanwezig. Sluit de dag af in een van de vele strandtenten, waar je smult van een lokale maaltijd met bijpassend drankje. Liever een cultureel uitje? Bezoek dan een van de vele steden/dorpen in de buurt zoals Sluis, Cadzand-Bad of Knokke-Heist.

Verken de omgeving

Camperplaats Strandcamping de Zwinhoeve

Boek jouw plek

Bij Strandcamping de Zwinhoeve vind je de
perfecte combinatie van ontspanning, comfort en avontuur.
Beleef een onvergetelijke vakantie op onze camping aan zee met privé sanitair in Nederland.  Boek jouw plek