Duinen cadzand

Kamperen aan de kust

Kamperen in de Zeeuwse natuur met de kust als achtertuin: wie droomt er niet van? Hier voel en ruik je de ziltigheid van de zee. Je doet vanzelf een stapje terug, waardoor ontspannen helemaal vanzelf gaat. Dat kan ook niet anders in deze rustgevende provincie!

Kamperen op onze camping aan de kust in Zeeland heeft zo zijn voordelen:

 • Speelplezier
  Binnen no-time sta jij met je voeten in het zand: speelplezier gegarandeerd voor jong & oud. 

 • Waterratten
  Ideaal voor watersporters: overdag ga je los op de golven van de zee. Na een sportieve dag is het niet ver lopen naar de strandcamping. Sluit je dag heerlijk af met een drankje voor je tent/caravan.

 • Tijd voor een duik
  Op welk moment van de dag jij ook besluit dat het tijd is voor een verfrissende duik, de zee is nooit ver weg!

 • Oeps iets vergeten?
  Zonnebrand check, handdoeken check, waterfles check, boek check! Oh nee... het bodyboard vergeten! Gelukkig is het niet ver lopen, de vraag is alleen wie gaat het doen?

Wat te doen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen?

In de omgeving van onze camping aan de kust in Zeeland is héél veel te beleven! Zeeuws-Vlaanderen is natuurlijk perfect voor aanbidders van de zon, zee en het strand. Maar Zeeuws-Vlaanderen is veel meer dan dat!

Mosselen eten in Zeeuws Vlaanderen

Vis, vis en nog meer vis!

Culinair genieten doen ze hier met een hoofdletter 'C'. Mosselen, oesters, garnalen en ga zo maar door. De Zeeuwen zijn ook niet vies van een lekker glaasje wijn erbij. In (bijna) alle horeca staan deze heerlijke delicatessen op de menukaart. Zo zijn de mosselen bij onze Brasserie de Zwinhoeve zeer geliefd!

Brugge - Begijnhof - Zwanen

Citytrip

Even genoeg van al dat zand tussen je tenen? Bezoek een van de charmante steden van onze zuiderburen. Zo is Knokke een échte aanrader. Hier kan je naar hartenlust shoppen, chocolade eten en het aanbod aan knusse terrasjes in enorm! En dit allemaal tussen historische gebouwen en monumenten. Een unieke plek! Bekijk hier alle citytrips. 

fietsen moeder en kinderen

Fietsen

Kamperen aan de kust in Zeeuws-Vlaanderen is niet compleet zonder een fietstocht door de duinen. Uiteraard zijn er ook prachtige routes langs het strand en door dichtbegroeide bossen. Dat wordt nog moeilijk kiezen tussen alle fietsroutes! Je huurt een fiets gemakkelijk bij Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad. Zij hebben altijd een fiets die bij jou past.

Ik wil kamperen Ik wil huren