Luxe kampeerplaats XL prive sanitair Zeeuws Vlaanderen Zwinhoeve

Camperplek aan zee Nederland

Op onze Strandcamping bieden wij 25 camperplaatsen in Zeeland. Deze plaatsen hebben allemaal een verharde ondergrond. Verder is er een servicepunt aanwezig op de strandcamping waar je water kunt halen of lozen. Wij hebben speciaal bestemde plaatsen waar je een chemisch toilet kan lozen.

  • CAI-aansluiting 
  • Bijzettentje toegestaan 
  • Auto op de plaats
  • Digitale TV 
  • 10 ampère stroom 
  • Huisdier toegestaan

*Graag ontvangen wij van tevoren het gewicht en de lengte van de camper. Dan zoeken wij een passende camperplaats voor je uit. (Max. 3.500kg toegestaan). Camperplaats     Luxe camperplaats 

2023 Zwinhoeve brasserie

Faciliteiten

 Strandcamping de Zwinhoeve biedt een breed scala aan faciliteiten. Hier zijn enkele van de faciliteiten die je kunt verwachten:

Sporten en spelen: in de speelweide kan er volop gespeeld worden . Hier worden dan ook de leukste activiteiten georganiseerd voor zowel jonge als oudere kinderen. In de speeltuin kunnen de kids klimmen en klauteren, glijden en in het zand spelen. Zin in een potje voetbal? Daag je vriendjes uit voor een wedstrijdje in de pannakooi.

Restaurant en snackbar: Als je geen zin hebt om zelf te koken, kun je terecht in brasserie de Zwinhoeve of de snackbar op de camping. Hier geniet je van een heerlijke maaltijd, een snelle snack of een verfrissend drankje.

Animatieprogramma: Het enthousiaste animatieteam van Strandcamping de Zwinhoeve staat garant voor plezier voor jong en oud (in drukkere periodes). Van knutselochtenden tot speurtochten en sportbattles tot bingo.

Bekijk alle faciliteiten 

Waar wacht je nog op? Beleef een heerlijke campervakantie aan zee. 

Boek jouw camperplaats in Zeeland