Word jij onze receptie medewerker?

Op de receptie ontmoet je mensen die maar één ding willen: genieten van een welverdiende vakantie op de camping in de prachtige omgeving van het strand en natuurgebied het Zwin. De gezellige ****familiecamping ligt direct onder aan de duinen en er zijn zowel chaletplaatsen als kampeerplaatsen. Onze gasten komen hier voor hun rust en wij zorgen er graag voor dat het hun aan niets ontbreekt. 

Ter ondersteuning van het huidige team, zoeken wij een nieuwe collega die het leuk vindt om mensen blij te maken. Er is géén lange lijst met functie eisen, want wij vinden het het allerbelangrijkst dat je bij ons in het team past.

Team Zwinhoeve 2023 - website.JPG

Jouw collega's en meer

Ons team bestaat uit 4 dames en 1 man. Samen zijn wij 208 jaar oud, maar we voelen ons een stuk jonger. Wij spreken allemaal Nederlands, Duits en Engels. Aan de kennis van de Franse taal wordt nog gewerkt. In 2022 scoorden wij in de gastrecensies gemiddeld een 9,2 voor gastvrijheid en daar zijn we best trots op!

We werken uiteraard ook in het weekend, maar verdelen dat altijd eerlijk zodat iedereen genoeg vrije tijd over heeft om leuke dingen te doen.

Receptie vanaf duinen 2021

De functie wensen

  • Jij bent taalvaardig & hulpvaardig en weet de weg in west-Zeeuws Vlaanderen
  • Jij bent part time beschikbaar voor 16 tot 32 uur óf op zoek naar een leuk bijbaantje voor het weekend en in de vakanties

Solliciteren?

Stuur ons een brief waarin je motiveert waarom dit dé baan is voor jou. Graag met CV en foto per e-mail naar yvonne@zwinhoeve.nl. Per post kan natuurlijk ook, dan graag t.a.v. Yvonne.

Solliciteer direct!